Blogg

18
Mar

Canton-mässan

Canton-mässan

Om några veckor hålls en av världens största produktmässor i Guangzhou, Guangdong provinsens huvudstad. Canton Fair har sedan 1957 arrangerats två gånger om året och beräknas vara den största mässan i Kina. Mässan riktar sig på import och export från Kina. Dess mer än 1 miljon kvadratmeter är fyllda av röster från förhandlingar, nya varor och internationell publik.  Mässan anses vara en viktig händelse för den som vill vara först ute på marknaden med de mest innovativa produkterna eller den som vill hitta landets bästa tillverkare, det finns trots allt 24000 utställare att välja bland.

Storleken på mässan medför att evenemanget delas upp  i tre olika perioder som sträcker sig mellan 15-april till 5-maj. Varje fas erbjuder olika nischar på produkter.

Fas 1 | 15-19 april

Ljusapparatur
Kemiska produkter
Elektronik & hushåll
Fordon & reservdelar
Maskineri
Byggmaterial
Elverktyg
Hårdvara & verktyg

Fas 2 | 23-27 april

Konsumtionsvaror
Present
Hem
Dekoration

Fas 3 | 1-5 maj

Textil & tyg
Skor
Mat
Medicin
Kontorsverktyg & PR-varor
Internationell paviljong

Så klart som solen så kommer vi närvara där för att hålla oss uppdaterade och kunna erbjuda de bästa och senaste produkterna för att importera från Kina. Vi hållaer också er uppdaterade om hur det går för oss där.

Om ni är intresserade av att hitta någon specifik produkt eller tillverkare så hör av er till oss så ska vi se till att hitta den. Vi har fått en del förfrågningar så det kommer vara spännande! Kontakta oss om ni är intresserade, vi har just nu månadens erbjudande där vi erbjuder gratis lokaliseringen och två PR-produkter till självkostnadspris, så passa på nu när vi är på plats!

Intressanta länkar: www.cantonfair.org.cn

 

About Ilia