Blogg

20
Jun

Chimpex blir delagare av Mad Lady

Chimpex blir delagare av Mad Lady

Efter alla mässor och nya städer i Kina har vi hunnit att undersöka många olika branscher och nya marknader. Vi har kommit i kontakt med nyckelpersoner inom olika segment så som kontorsmaterial, kemikalier, elektronik, modekläder, och mycket annat. Förutom en ordentlig kartläggning av den kinesiska marknaden är vi glada att också komma i kontakt med den indiska marknaden. Denna känns fortfarande som en dold pärla speciellt när det kommer till välgjord heminredning och smycken, vill man satsa på dessa segment så håller indiskt kvalitet och estetik mycket högre standard. Några intressanta kontakter inom den koreanska marknaden har vi också lyckats att fiska upp, mycket hög kvalitet när det kommer till elektronik men också en högra prislapp så klart.

Nu har vi gett oss in på smyckebranschen och e-handel. Utvärdering av våra konkurrensfördelar som vi har tack vare vår positionering och kontaktnätverket har öppnat vägen för oss för detta segment. Vi är glada att presentera vår andra delägare Igor Pavlic, en god vän med en sann entreprenörsanda och tidigare erfarenheter inom e-handel.

Försäljningen av de trendiga smyckena sköts via e-handel, www.madlady.se. Hos Mad Lady kan kunderna få en ultimat översikt om de senaste smyckena på marknaden och ute i modevärlden och köpa smycken online från ett stort sortiment av ringar, halsband, armband och örhängen. Butiken erbjuder även ett unikt sortiment av tibetanska unika smycken. Då vi är stationerade i Shanghai och Sverige kan vi erbjuda väldigt låga priser jämfört med våra konkurrenter och samtidigt erbjuda svensk service till våra kunder. På Mad Lady kvalitetskontrolleras alla smycken av Chimpex, den personliga kontakten med varje tillverkare underlättar denna process vilket också ger oss möjligheten att kontrollera kvantitet och pris. En dygnet runt kundservice är tillgänglig och kontakt med den svenska marknaden sköts av vår kollega Igor Pavlic som är stationerad i Sverige. Just nu satsas mycket av resurserna på grossistverksamhet av smycken riktad mot hela Europeiska marknaden. Samt en tjänst som heter Creatista, en tjänst för hemmaentreprenören som ger kreatören att sälja handgjorda smycken hos oss.

 

About Ilia