Länkpartners

Madlady.se

Mad Lady är en av de mest populära e-butikerna när det kommer till smycken och andra accessoarer. Förutom modesmycken till förmånliga priser, erbjuder Mad Lady också ett unikt sortiment av handgjorda Tibetanska smycken.

Besök: Unika Smycken – Ringar, Armband, Halsband och Örhängenwww.madlady.se

Madlady.co.uk

Detta är den engelska versionen till den svenska e-butiken Mad Lady, detta för att nå ut internationellt och fortsätta expandera inom smyckes- och ehandelbranschen.

Besök: Fashion Jewelry – Rings, Necklaces, Bracelets and Earringwww.madlady.co.uk

Spionpenna.com

En informationssida om en av marknadens häftigaste och mest lekfulla prylar, nämligen spionpennan med inbyggd videoinspelning med ljud och utrymme för upp till 5000 bilder som kan sedan lätt överföras med en inbyggd USB.

Besök: Spionpenna – Digital videokamera med mikrofon och 4 GB minnewww.spionpenna.com

Modesmycken.com

Informationssida om smycken för den modeintresserade. Här kan man hitta information om de senaste trenderna inom smyckesvärlden och var man kan hitta senaste och populäraste smycket till bästa pris.

Besök: Modesmycken – Smyckestrender och Inspirationwww.modesmycken.com

Igor.Pavlic.se

Igor Pavlic är en 25-årig entreprenör som ständigt arbetar med innovativa och utvecklande projekt. Igor har bland annat hjälpt och utveklat den största delen av e-butiken till Mad Lady och en massa andra projekt inom e-handel. På hans hemsida kan ni hitta alla pågående projekt och kontaktuppgifter för konsultation.

Besök: Igor Pavlic – E-handel och Entreprenörskapigor.pavlic.se