Om oss

Trevligt att du vill lära känna oss, kontakta oss så presenterar vi oss personligt över en varm kopp kaffe

Vi är Chimpex, länken mellan Sverige och Kina

Chimpex är en konsultverksamhet som specialiserar sig på handel mellan Sverige och Kina. Vi grundades i Malmö och utökar vår verksamheten till Shanghai där vi kommer vara stationerade. Vi riktar oss mot nya entreprenörer och medelstora företag som vill etablera sig på den kinesiska marknaden för att öka sina vinsmarginaler. Detta kan vi göra genom import av produkter från Kina eller skapande av en grafisk profil samt anskaffande av PR-produkter i Kina. För dem som redan är etablerade eller vill etablera sig på den kinesiska marknaden erbjuder vi kvalitetskontroll eller sourcing.

Vi gör vad som krävs för att alla parter ska vara nöjda. Vi vill att ni som Kund ska känna er som vinnaren. Med vår entusiasm, erfarenhet och passion för entreprenörskap hoppas vi att ni hoppar på vårt expresståg mot framgång!

Som kund hos Chimpex kan du känna dig trygg med att en tjänst eller produkt från oss uppfyller de krav som ställs i Europeiska unionens direktiv.

Filosofi | Miljö & Rättvis Handel

Vi som företag och som personer lever efter en väldigt enkel filosofi: ”Alla ska ha det bra”. En skön blandning av det svenska och kinesiska tänkandet. Vad menar vi egentligen med detta, så klart så vill vi att ni som kunder ska känna er nöjda till 110% och att ni är i säkra händer, men vad många glömmer är var produkten kommer ifrån och om de inblandade är lika nöjda! Läs mer.

Vision

Vi vill ständigt utvecklas och komma in på nya marknader för att ni som kunder ska få de bästa produkterna till de bästa priserna. Vi söker efter nya leverantörer och efter nya samarbetspartners, för att skapa ett nätverk utan gränser mellan Sverige och KinaLäs mer.

Möt vårt team

Vi är ett optimerat team som kompletterar varandra på alla nivåer. Tillsammans behärskar vi flera språk, har levt i olika länder och har utbildningar från igenkända universitet. Vi har den passion och perfektion som krävs för att ni som kunder ska få ut allt och lite mer ur er affär.