Import från Kina

Genom att importera dina produkter från Kina kommer du att kunna sänka dina verksamhetskostnader och öka dina vinstmarginaler. Här hjälper vi dig med att hitta både rätt leverantör och produkt till bästa pris och kvalité.

import från kina

Det har aldrig varit lika enkelt att importera från Kina som det är idag. Importen blir betydligt enklare och mer sparsam om man har någon på plats som känner till kulturen och språket. Någon som kan göra fabriksbesök och träffa leverantören öga mot öga. Vi är måna om att hela tiden bygga upp våra relationer vilket med tiden ger oss möjlighet att förhandla lägre priser och hålla oss till ingenminsta orderkvantitet (MOQ).

Så här går det till

Vid importaffären lokaliserar vi en passande leverantör, eller flera om det behövs. De kinesiska leverantörerna handplockas av oss, vilket innebär att de följer vår miljöpolicy och rättvis handel. Med hjälp av en specifikation från er tar vi fram nödvändiga provexemplar på produkten, halvfabrikatet eller råvaran som du sedan kan granska med hjälp av skickat provexemplar. Vi ser till att fabrikören följer de rutiner som är anpassade efter er produkt, dessa kan kontrolleras med fabriksbesök men främst med vår närvaro och en ständig dialog under hela importaffären. Vi ser till att leveransen ärkvalitetskontrollerad innan den ska exporteras från Kina och vi står för pappersarbetet som tillkommer vid tulldeklaration och frakt.

Varorna kan fraktas enligt önskemål, vi skickar både med båt eller flyg och kan skicka med UPS, DHL, EMS, FedEX med flera. Ta gärna hjälp av vår excel-kalkyl för att räkna ut den totala kostnaden efter tullavgifter, moms och frakt.

Beräkna totala kostnaden för er importaffär med vår kalkyl.

Kontakta oss så berättar vi mer.