PR-produkter & Grafiska lösningar

Representation och en stark Grafisk Profil är ytterst viktigt för att kunna förmedla ett företags filosofi och image. Glöm inte att första intrycket är oftast avgörande. Vi hjälper dig med PR-produkter till företaget eller evenemangen samt skapa den grafiska profilen om så behövs.

PR-produkter och grafiska tjänster

Grafiska tjänster

Som företag är det viktigt att kunna förmedla organisationens filosofi och image, där första intrycket är oftast avgörande. Vi på Chimpex hjälper ditt företag att synas mer och sticka ut ur den gråa mängden genom att skapa en grafisk profil med hjälp av logo, färgprofil, ikoner, visitkort, PowerPoint-mallar och mycket mer.

Vi erbjuder grafiska lösningar till tapeter, serveter, tallrikar,  t-shirts, kakel, vilket är bara ett fåtål av alla produkter där ni kan tillämpa en unik grafisk design som mönster, figurer, typsnitt och mer. Madelene som är vår grafiska designer har erafrenhet från modebranschen såväl som marketing vilket gör att hennes unika design kan sätta er på kartan. På hennes hemsida kan ni se några av hennes tidigare projekt.

PR-produkter

Sedan kan ni välja till spännande PR-produkter som ni kan använda till representation av företaget. Vi kan trycka logo eller utforma grafisk layout på många varor som bildekaler, stressbollar, tygväskor, USB-minnen och mycket annat. Ni kan också komma med egna förslag. Genom att trycka och arbeta från Kina kan vi erbjuda våra tjänster till låga priser jämfört med svenska tryckerier och grafisk designbyråer.

Har ni redan en färdig logotyp och en grafisk profil så kan ni fortfarande använda er av oss för att sänka era kostnader när det kommer till PR-produkter och tryckmaterial.

Kontakta oss så får ni prisförslag!