Sourcing

Det låter som en enkel uppgift att lokalisera (sourca) en leverantör från Kina, vilket vi inte kommer att säga emot. Men det krävs mer än bara kontaktuppgifter till en anonym person som sitter på andra sidan av jordklotet för att affären ska bli lyckad eller överhuvudtaget gå genom. I värsta fall kan det vara ett konkursföretag eller okvalificerad leverantör.

sourcing eller lokalisering av leverantörFör att skapa en relation med en leverantör krävs mycket mer än ett skickat email, eller några telefonsamtal . Genom att vara på plats, känna till de kinesiska traditionerna och språket, har man redan eliminerat de flesta problemen som man inte kan göra via email och telefon. Därför hjälper vi dig här på Chimpex till att skapa denna relation till leverantör, både med befintliga eller nya leverantörer. De leverantörer som vi lokaliserar till dig är de bästa inom sin bransch. De håller sig till högsta standard och samtidigt som dina kostnader minskar, vilket gäller både befintliga produkter eller nyproduktion!

Så här går det till

Det är upp till dig som kund att bestämma hur många fabrikörer du vill att vi ska lokalisera, volym på beställning, prisområde och så vidare. Vi lokaliserar leverantörer från Shanghai, där vi kommer att vara stationerade, och ut till de största fabriksområdena i Shenzhen, Guangzhou och Peking. Vi är med och lokaliserar fabrikören efter era önskemål, sedan kan ni bestämma om ni vill bli avlastade från importprocess eller så hjälper vi er med kvalitetskontroll med jämna fabriksbesök och provexemplar så att leverantörerna håller vad de lovar.

Vi ser till att följa vår filosofi till punkt och prickar. Vi tycker att nya och drivna entreprenörer är de som bygger upp vårt samhälle från dröm till verklighet. Samtidigt håller vi oss till en miljöpolicy och rättvis handel, då vi tycker att det är varje individs skyldighet att skydda vår planet och dess befolkning.

Kontakta oss så berättar vi mer.